Чому маючи найкращих фахівців-неврологів, українці найбільше гинуть від інсульту, атеросклерозу та гіпертонії? Конференція

В Україні працюють одні з найкращих фахівців-неврологів, які рятують життя людям. І при цьому, інсульт, атеросклероз та гіпертонічна хвороба на відміну від усього світу,  залишаються в нашій державі однією з перших причин смертності.

Саме українські лікарі, попри катастрофічні інфраструктурні проблеми і хронічну відсутність нормального фінансування, залишаються єдиною надією на порятунок для українців.

Ці та інші болючі питання будуть озвучені протягом XVIII Міжнародної науково-практичної конференції “Мультимодальні підходи в неврології”, що пройде 18 по 20 квітня в Трускавці.

В рамках роботи Конференції провідні українські та іноземні вчені (Азербайджан, Білорусь, Казахстан, Франція) проведуть семінари, майстер-класи, лекції для практикуючих лікарів з усіх регіонів України, працюватиме виставка фармакологічних препаратів та медичного обладнання. За підсумками конференції будуть представлені програмні напрямки стратегії профілактики церебро-васкулярної патології.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа