Четвертий день оборони Києва

274814173_364892308970085_7828693870836134380_n

27 лютого 2022 року – четвертий день триває оборона Києва.

На Оболоні після 9-ї години усе частіше лунають вибухи. Зі сторони Гостомеля, Бучі та Ірпеня московити відчуваючи фізичну й психологічну втому від безперервних виснажливих боїв, усвідомлюючи своє кепське становище після знищення Збройними силами України 141 моторизованого полку кадировської гвардії на чолі із чеченським генералом Магомедом Тушаєвим, який йшов на Київ для підсилення ординського угрупування, намагаються прорватися у Київ. Прориваючись у Київ до них, замість військового підсилення, доноситься з тилу луна бойових дій з рештками, які розбіглися по навколишніх лісах, розбитої колони кадировської гвардії, перенаправленої українськими вояками замість Гостомелю на небеса у пекло.

Інформація, яка доступна й до московських інтервентів, про знищення на Чернігівщині українською артилерією ешелону з паливом (56 цистерн із дизпаливом), що квапився заповнити спорожніли баки московської військової техніки, ще більше деморалізує загарбників, які у відчутті смертельного конання намагаються прорвати оборону Києва. Але в Києві їх чекають не лише американські Джавеліни, британські NLAW та українські Стугни українських військових, а й «коктейлі молотова», якими масово запасаються кияни для спалення ворожої техніки загарбників на вулицях Києва.

Якщо московські загарбники, зненацька напавши на Україну, пройшли до Києва і не зрозуміли, що вони потрапили у пекло, та єдиний їхній порятунок – це здатися українським захисникам, то у Києві вони завершать свій транзит на небеса.

27.02.2022 Сергій Мельничук

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа