Четверта доба роботи Бібліотеки Майдану

Четверта доба роботи Бібліотеки Майдану
Лише четверта, а здається, ніби так було завжди)))
Від учора книжок побільшало вдвічи! За кілька вечірніх годин заповнили невеличку шафу. Книги тепер стоять у два ряди. Але є пропозиція від однієї бібліотеки – готові подарувати нам шафи. Завтра будемо цим займатись.
А сьогодні хочеться подякувати всім, хто приєднався до справи:
– газеті “День” – тепер є ціла полиця видань з “Бібліотеки газети “День”. А також – подяка співробітникам “Дня”, які дзвонили і приходили, і брали інтерв’ю. А потім ще й самі принесли два пакунки книжок, спецально куплених для БМ.
– журналу “Країна”, який сьогодні читав не лише весь Укрдім, а й люди на барикадах і в наметах – ви стачило на всіх!
– кільком авторам, які приносили свої твори (і тим, хто приходив вчора-позавчора – теж величезне спасибі).
– усім і кожному, хто поділився книжками з власних бібліотек – несли багато, охоче і, головне, гарні, змістовні видання.
– нашим читачам – за те, що знаходять сили після чергування прийти по книжку, а прочитавши її – повернути. У нас найсвідоміші читачі в світі)))
– волонтерам і волонтеркам, число яких зростає, як і досвідченість у книжковій справі.
Бібліотека працює цілодобово. Сьогодні на допомогу нашому незмінному Богданові (чудовий хлопчина, наш бібліотечний добрий “домовик”) зголосилися чергувати в ніч ще двоє – хлопець і дівчина.
Чекаємо на вас – не лише через книжки. Бібліотека Майдану потроху перетворюється на клуб, де можна просто поспілкуватись з цікавими людьми. Приходьте, не оминайте) До завтра!
А, до речі, завтра буде перша бібліотечна лекція з циклу “Околицями Майдана” – о 17 год. Про місце оголосимо окремо.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа