Чеська компанія побудує сонячну електростанцію в Україні

Фото: Корпоративные Новости

На Дніпропетровщині виділили ділянку землі площею 106 га, де буде побудована нова сонячна електростанція. Інвестором проекту будівництва сонячної електростанції виступила чеська компанія «Ecotechnik Praha».

Будівництво сонячної електростанції, яка буде розташована у Дніпропетровській області, почнеться в 2012 році. Це буде вже другий подібний інвестиційний проект чеської компанії в Україні. Будівництво першої сонячної електростанції , яка буде функціонувати в Богуславі Київської області, вже добігає кінця, найближчим часом очікується запуск сонячної електростанції.

Україна розробила стратегію, відповідно до якої до 2030 року використання нетрадиційних джерела енергії має бути збільшено в 4 рази. Європейські інвестори готові вкласти близько 8 млрд євро в будівництво на території Україні сонячних і вітряних електростанцій.

Чеська компанія «Ecotechnik Praha» працює в Центральній Європі з 1991 року. У 2004 компанія почала спеціалізуватися на установці фотоелектричних систем в системах покрівельної гідроізоляції. В даний час компанія є лідером в галузі сонячної енергетики.

За матеріалами “Корпоративные новости”

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа