Чернігів відвідає інспекція НАТО

26 квітня 2013 року м. Чернігів відвідають дипломати Центру інформації та документації НАТО та ряду країн Північно-Атлантичного Альянсу та ЄС. В рамках відвідин відбудеться збрифінг для ЗМІ та інтерактивна конференція “Зміцнення безпеки через співробітництво” в Чернігівському національному технологічному університеті.

В заході візьмуть участь Наталія Немилівська – Директор Центру інформації та документації НАТО в Україні, Марюс Януконіс – заступник голови місії Посольства Литовської Республіки в Україні, підполковник Міндаугас Квікліс – атташе з питань оборони Посольства Литовської Республіки в Україні, Марек Шафін – заступник голови місії Посольства Словацької Республіки в Україні, Підполковник Мартін Шпірек – військовий аташе місії Посольства Словацької Республіки в Україні, Едуард Ільїн – Директор Інституту Європейських Поступу.

Інтерактивна конференція “Зміцнення безпеки через співробітництво” розпочнеться о 11:15 в Чернігівському державному технологічному університеті (вул. Шевченка, 95, 1 корпус, ауд. 224).

Брифінг для ЗМІ відбудеться о 12:35 в приміщенні Чернігівського державного технологічного університету (вул. Шевченка, 95, 1 корпус, ауд. 224).
Захід організовано Інститутом Європейського Поступу, Центром інформації та документації НАТО в партнерстві з Центром зовнішньополітичних досліджень ОПАД, Чорноморська бізнес-ліга за сприяння Фонду С.Бондарчука «Нові традиції». Інформаційну підтримку здійснює Українська Інформаційна Служба та інтернет-видання “Північний вектор”.

Джерело: http://opad.org.ua/index.php?newsid=3229

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа