Черговий антиукраїнський акт одіозного запорізького політика

Запорізький провокатор, відомий більше як голова організації «Безсмертний полк» Андрій Іванов взяв участь у науковій конференції в окупованому Криму. Захід величали  — ІІІ Міжнародна молодіжна відеоконференція.  Відбулася вона 5 березня в Лівадійському палаці (Крим).

Організатором заходу стала організація Міжнародний Союз «Спадкоємці Перемоги», яка базується, зі зрозумілих причин, в Російській Федерації. У назві конференції навіть застосоване сово мир: «Мирне співіснування держав в умовах багатополярного світу». Приводом  для проведення стала чергова річниця проведення легендарної «Ялтинської конференції» в 1945 році.

Андрій Іванов навіть був у числі спікерів, свою доповідь він  присвятив  «Миру без фашизму». Полеміка та світоглядна позиція жодним чином не викликає здивування, адже у Запоріжжі вже давно знають хто такий Андрій Іванов, і навіщо робить хаотичні рухи.

Screenshot_8

На офіційному сайті організатора так звані Абхазія, Придністров’я, а також «ЛНР» та «ДНР» визнаються окремими державами, про що свідчить винесення їх в розділ «Країни і регіони». Крім цього, делегація від громадських організацій бойовиків з Луганської області разом з т.зв. заступником міністра культури терористів особисто відвідала даний захід.

Screenshot_9

Подібна компанія для людини, яка позиціонує себе як український політик і громадський діяч, виглядає, щонайменше, одіозно та дивно. В принципі, як і той факт, що цей захід було проведено в окупованому Криму під прапором країни-агресора. Чи не можна розцінювати участь в ньому, як визнання півострова територією РФ? Зрештою, можна звернути увагу на актуальність конференції в тому вигляді, в якому її подають самі ж організатори.

«Особливу значущість проведення Міжнародної молодіжної відеоконференції в Республіці Крим в цю дату надає святкування в Росії в березні 2018 года 4-річчя вибору жителів півострова Крим і міста-героя Севастополь про возз’єднання з Російською Федерацією», — йдеться в програмі конференції, розміщеній на сайті організатора.

Screenshot_10

Коментарі в даному випадку, мабуть, зайві. Зрештою, запоріжцяи обсолютно відомі скандальні політичні погляди одіозного екс-чиновника та провокатора Іванова. Але такі беззаперечні докази співпраці йього діяча, як сидіння за одним столом з терористами стали певним шоком навіть для тих, хто добре знає останні «проекти» екс-регіонала.

Після цього, певно, стають абсолютно відомими справжні мотиви акції «Безсмертний полк» та інші «ініціативи» Іванова. Залишається лише одне питання — як почував себе цей громадянин, сидячи за столом з терористами, які продовжують вбивати українців?

Screenshot_7

forpost

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа