Через кримсько-татарську блокаду Криму проїдуть лише громадяни України

На материкову частину України можуть приїжджати громадяни, які мають український паспорт. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив  народний депутат України, лідер кримськотатарського народу, Уповноважений Президента України у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв.

«Зараз в Кабміні розроблений перелік і кількість продуктів, які можна буде купувати та завозити. Тобто фур не буде, можна буде завозити продукти тільки  на своїх легкових автомобілях. Скільки це буде кг, ще уточнюється … І головне, що на материкову частину України можуть приїжджати тільки люди з українським паспортом, з російським паспортом туди не пускають. Тобто, по суті справи, ми будемо забезпечувати продуктами харчування всіх наших громадян, які зберігають вірність своїй державі. Ті, хто визначилися і вважають, що вони повинні бути в Росії, нехай їх годує Росія», – заявив Мустафа  Джемілєв.

Received: from webmail.uh.ua (webmail.uh.ua [93.190.43.23])(SquirrelMail authenticated user [email protected]) Thu, 24 Sep 2015 11:54:05 +0300

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа