Бюлетні для маріупольських виборів друкуватимуть у Києві

Комітет з правової політики і правосуддя на своєму засіданні вирішив рекомендувати прийняти в цілому законопроект «Про проведення виборів у Маріуполі та Красноармійську 15 листопада», реєстр.№ 3371-1, автор Сергій Тарута. Про це повідомив народний депутат України з фракції «Блок Петра Порошенка» Олександр Черненко.

«Законопроект керувався тим, що виборчий процес в Маріуполі ще не завершився і потрібно його завершити, бо права виборців Маріуполя і Красноармійська були порушені тим, що не відбулося голосування. Тому, Комітет на своєму засіданні прийняв рішення рекомендувати ВР прийняти законопроект Тарути, щоб вибори в Маріуполі і Красноармійську відбулися 15 листопада», – сказав Черненко.

Він також зазначив, що згідно законопроекту, бюлетені замовляє ЦВК і вони виготовляються в Києві.

«Бюлетені будуть виготовлятися  централізовано в Києві на замовлення ЦВК. Завтра законопроект буде внесений в Раду на голосування, інакше ми не встигнемо надрукувати бюлетені. Потрібно законопроект проголосувати цього тижня і підписати закон у  Президента», – додав Черненко.

Received: from 78.111.186.184 (SquirrelMail authenticated user [email protected]) by webmail.uh.ua with HTTP; Wed, 4 Nov 2015 17:04:33 +0200

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа