Будинку Вільних Людей виповнюється 1 рік

Рівно рік тому у Києві відкрився новий простір та центр комплексної допомоги для вимушено переміщених осіб – Хаб «Будинок Вільних Людей». В ньому «живуть» чотири організації: Крим SOS, Восток SOS, Новий Донбас та Центр зайнятості Вільних людей.

Протягом року організації забезпечували допомогою переселенців по всім напрямкам: юридичному, гуманітарному, соціальному, культурному, психологічному. В Хабі відбувались сотні заходів, освітніх, культурних, з обміну досвідом.

До цієї локації звикло багато переселенців – через Хаб їх пройшли тисячі за цей рік.

Саме Хаб дозволив організаціям працювати у форматі Коаліції – реалізовувати спільні проекти, лобіювати зміни у законодавстві, відстоювати права і можливості, що сьогодні потрібні переселенцям.

Хаб святкує свій перший День Народження.

Тому, запрошуємо тих, хто протягом року підтримували нас, на День Народження Хабу, яке відбудеться 19 серпня о 17:00 за адресою: Кирилівська, 13-Д.

Нажаль, через складнощі з пошуком приміщення, річниця може стати останньою.

На святкуванні представники Хабу представлять ключові результати роботи за рік і поділяться планами на майбутнє. На вас очікує, також, неформальне спілкування, музика, частування кримськотатарськими солодощами.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа