БТР від дніпропетровських меценатів іде на передову

10 вересня з Дніпропетровська в зону бойових дій відправилася техніка, відремонтована коштом меценатів. Це – БТР для 299-ї бригади тактичної авіації, броньований «Ленд Ровер»  для розвідки та газель для Сумської артилерійської бригади.

Меценати Владислав Сахаров та Олексій Дядик відзначають, що громадянська відповідальність має бути як у влади, так і у бізнесу, особливо, коли мова йде про життя тисяч українських воїнів, які захищають нашу землю.

«Це далеко не перший захід із допомоги українським військовим, що ми здійснили протягом року. В планах ще багато акцій на підтримку вояків АТО, не лише спрямованих на передачу техніки. І при цьому ми не переслідуємо політичних цілей, наша діяльність ніяк не пов’язана з виборами».

«Місцевій владі не варто забувати: Дніпропетровщина є прифронтовою областю! Політики мають постійно пам’ятати про тих, завдяки кому в Дніпропетровську, Павлограді, Нікополі панує мир та існує можливість спокійно вести політичну та економічну діяльність», – наголошують Владислав Сахаров та Олексій Дядик.

В свою чергу народний депутат України Олег Медуниця, який допоміг з ремонтом військової техніки, відзначив, що державні інституції в умовах фактичної війни повинні постійно співпрацювати з волонтерами, громадськими активістами та меценатами, а не займатися взаємопоборенням, переслідуючи тимчасову вигоду.

«Поки панує мир, чиновники потроху починають забувати про тих, кому мають завдячувати своєму спокійному життю. Але чи могли б вони, наприклад, готуватися до тих же місцевих виборів, якби проросійські сепаратисти влаштовували в Дніпропетровській області свої криваві провокації? Пришвидшити мир і перемогу над ворогом ми можемо лише тоді, коли памятатимемо про свій чи не головний обов’язок – робити все можливе, аби забезпечити наше військо всім необхідним», – каже Олег Медуниця.

Сергій Багряний, УІС

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа