Британські санкції позбавлять Росію $500 мільярдів

Англійські санкції – супер!

Владимир Спиваковский

Ось як розумно, прямо по-єзуїтському британці покарали росіян. Дали їм 2 тижні, щоб ті позабирали свої гроші і змились з ними. Хоча деякі люди в Фейсбуці почали журитися, типу, як це так, знову дали можливість олігархам змитися.

Ні. Не дали. Все набагато крутіше. За два тижні всі рахунки-гроші в Лондоні поділяться на 2 категорії. Перша – їх терміново почнуть виводити і переводити. Тут-то їх і засічуть: що-скільки-куди і від кого.

Друга категорія – коли власники не захочуть або не зможуть вивести і вивезти свої чималі капітали. Чи то з технічних причин, чи то з міркувань конспірації. І тоді ці грошики будуть оголошені «нічийними» і відійдуть британської імперії чи за рішенням суду іншим власникам.

Таким чином, в с і грошики виявляться самі. Причому, у всіх, і не тільки у тих, до кого застосовано санкції, а до всіх, хто там зберігає гроші.

Тепер подивимося на ціну питання. В Англії проживає 100 000 росіян і стільки тримають ще там рахунки. У них грошей там за оцінками британців 500-800 ярдів. Тепер всі вони самі фактично продекларують свої «скарби». І будуть дуже «щасливі», що про них дізнається весь світ і всі їх таємниці вилізуть назовні.

Навіть знаю, кому вони будуть дякувати.

Росіяни мовчали, коли у них відбирали труси, каблуки, кеди і жовто-блакитний колір.

Росіяни мовчали, коли у них забрали науку і освіту.

Росіяни мовчали, коли вони напали на Україну, вбиваючи своїх братів і сестер.

Росіяни мовчали, коли збили ні в чому не винний малайзійський літак.

Подивимося, як вони змовчать, коли у них заберуть гроші.

Ось так витончено діють нащадки Шерлока Холмса. Оце так Скотланд-Ярд! Ну й молодці! Знають, які натискати кнопки. Респект Великій Британії!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа