БПП пропонує обміняти Надію Савченко на Медведчука

Секретар парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони, народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Іван Вінник вважає, що Україна не повністю використовує можливості для звільнення Надії Савченко.

«Надія Савченко робить усе можливе щоб допомогти Україні. Таких можливостей не багато, але вона використовує їх у повному обсязі. У держави Україна можливостей набагато більше. Я не буду говорити, що нам треба створити потужну армію, хоча це, безумовно, обов’язкова річ. Я скажу, що на території України є люди, на яких можна обміняти Надію Савченко. Затримані на Донбасі російські військові для Путіна не рівноцінний обмін. Він зрікся цих людей. Але, наприклад, в Україні є пан Медведчук, який одночасно є кумом Медведєва і Путіна. Його є за що затримувати. Якби ми сьогодні його затримали, вважаю, що протягом 24 годин ми б здійснили обмін Надії Савченко на цю людину і закрили би питання», – заявив народний депутат.

«Ми дуже потребуємо патріотів, які перевірені ділом. Тому ми хочемо найскорішого повернення Надії Савченко в Верховну Раду, в комітет з питань національної безпеки і оборони. Ми впевнені, це значно підсилить роботу комітету та парламенту в цілому», – додав Іван Вінник.

Джерело: http://solydarnist.org/?p=56366

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа