Бої йдуть вже на вулицях Донецька і Луганська

Підрозділи сил АТО продовжують проведення масштабного наступу на позиції бойовиків по всій зоні антитерористичної операції, а також почали штурм Луганська та Донецька.

Так, за минулу добу армія України близько трьох десятків разів вступала в вогневої контакт з бойовиками у Донецьку, Луганську, Горлівці, Первомайському, Красному Лучі та інших населених пунктах.

У самому Луганську і Донецьку українські спецпідрозділи проводять наземну операцію без застосування артилерії, бої йдуть вже на вулицях. “Там працюють спецпідрозділи українських військ, проводиться наземна операція, і при цьому артилерія і повітряні удари українськими військовими не застосовуються”, – заявив, як передає УНІАН, представник ІАЦ РНБО Андрій Лисенко.

Рядові бойовики намагаються вирватися з оточень і, в надії пройти крізь блокпости силовиків, переодягаються у цивільний одяг. А для запобігання дезертирства в своїх рядах, лідери бандформувань починають поширювати неправдиву інформацію про свої “успіхи” на інших ділянках конфлікту.

Як передає РНБО, російські і терористичні інформаційні джерела поширили чергове провокаційне повідомлення по “розгром” кількох частин Збройних Сил України неподалік кургану Савур-Могила. “Офіційно заявляємо, що інформація має абсолютно спотворений характер та не відповідає дійсності. Українські військові продовжують утримувати висоту під контролем та успішно відбивають контратаки бойовиків” – заявив Андрій Лисенко.
Джерело: tsn

Нагадаємо, сьогодні ми повідомляли про зайняття луганського райвідділу міліції в Жовтневому районі тут: https://ukrpohliad.org/news/pid-ukrayins-ky-j-kontrol-perejshlo-2-ge-viddilennya-militsiyi-zhovtnevogo-r-nu-lugans-ka.html Там же фотоілюстрації

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа