Боснія попросила Лаврова розказати про “найманців” на Донбасі

274203536_1275074056306846_5102288730548101052_n

Мешканців Балканського регіону вербують для участі у військовому кофлікті на Донбасі на боці української сторони. Про це заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров в інтерв’ю Russia Today (нині RT).
«Є інформація про вербування бойовиків з Косово, Албанії та Боснії і Герцеговини, щоб вивести Росію з рівноваги, зокрема відправити їх на Донбас. Ми працюємо, щоб підтвердити це прямо зараз”, – сказав Лавров, коментуючи вплив НАТО на Балканах.
При цьому Лавров не надав більше інформації ані про вербування бойовиків, ані звідки взято джерело цих звинувачень.
🇧🇦 Бісера Туркович, міністр закордонних справ Боснії і Герцеговини (БіГ), у п’ятницю (18 лютого) оголосила, що вона направить офіційний запит до посольства Росії в Боснії і Герцеговині щодо заяви міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова про «вербування бойовиків з БІГ для відправки на Донбас».
«Якщо пан Лавров має якусь інформацію про таку діяльність у БіГ, я сподіваюся, що він поділився нею з нашими службами безпеки ще до того, як оприлюднить. Посадові особи повинні представляти громадськості лише перевірену інформацію. Особливо, коли говорять про інші країни, особливо коли йдеться про безпеку чи стабільність», – йдеться у дописі на офіційній сторінці Бісери Туркович у Facebook.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа