Блокування перевезень в Донбас починає нагадувати Майдан

Нарешті Майдан взяв на себе ініціативу в розвитку подій на Донбасі. Акція блокування поширюється на всі добровольчі батальйони, і політикам доведеться пристосуватися до вимог польових командирів. Хто спробує заборонити блокування – отримає політичну катастрофу, а отже політикам доведеться перейнятися вирішеня проблеми повернення полонених. Не кажучи про те. що припиненя постачаня окупантів українськими товарами поставить їх та колабораціоністів на українському боці у складне становище.

Наказ корпусу “Правого сектора” про блокуваня перевезень забезпечив критичну масу спротиву колабораціонізму на Східному фронті, після нього “вламати” або заговорити батальйони “Донбас”, “Кривбас” і “Дніпро” не вдасться.

НАКАЗ №28 ПО ДОБРОВОЛЬЧОМУ УКРАЇНСЬКОМУ КОРПУСУ «ПРАВИЙ СЕКТОР»

У зв’язку з надходженням допомоги терористам з української сторони під виглядом «гуманітарних конвоїв», в яких перевозяться продукти, одяг та матеріальне забезпечення бойовикам, а також використання різними безпринципними ділками таких перевезень для налагодження своїх економічних та торгових зв’язків з терористами в час проведення там бойових дій,

н а к а з у ю:

  1. Всім підрозділам Добровольчого Українського Корпусу «Правий Сектор», які дислокуються у фронтовій чи прифронтовій зоні розпочати заходи по перевірці вантажних перевезень на окуповану територію та не допустити постачання бойовиків через гуманітарні конвої «п’ятої колони».
  2. Командирам підрозділів ДУК ПС координувати свої дії з командирами інших добровольчих підрозділів, а саме «Дніпро», «Кривбас» та «Донбас», які вже розпочали роботу в даному напрямку.
  3. Наказ довести до всього особового складу Корпусу.
16.12.2014 р. Командир Корпусу Стемпіцький А.Л.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа