Блок Порошенка оголосив про “чистку” в Полтавській організації

Президія партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність” рішуче засуджує безвідповідальні дії місцевих депутатів, які призвели до кривавих подій у Полтаві 5 квітня унаслідок конфлікту навколо забудови за адресою вул.Соборності, 27.

Причетність депутатів місцевих рад, обраних від “БПП “Солідарність”, до діяльності скандального забудовника, організації побиття місцевих активістів та інших протиправних, антидемократичних дій — зокрема, депутата Полтавської обласної ради Ірини Степаненко, а також депутатів Полтавської міської ради, які своїм рішенням підтримали забудову, – є ганебною і вимагає рішучого засудження місцевими партійними організаціями.

1382-d62e486ae16d66cdd47965f56ded6d62

Президія партії вимагає від Полтавської територіальної організації партії та Полтавської міської організації партії у найкоротший термін розглянути та надати свою оцінку діям місцевих депутатів.

Президія партії звертається до виборців із закликом ініціювати процедуру відкликання депутата обласної ради Ірини Степаненко, а також депутатів міської ради, які своїми рішеннями сприяли розвитку конфліктної ситуації навколо забудови за адресою вул. Соборності, 27.

Партія “БПП “Солідарність” готова надати ініціативній групі з відкликання необхідну юридичну та організаційну підтримку.

Received: from webmail.uh.ua [93.190.43.23]; Tue, 11 Apr 2017 11:21:51 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа