Блок Порошенка “наїхав” на Ляшка за спробу зриву санкцій

Гірше ворога, тільки Ляшко”. Про це на сторінці Facebook написав народний депутат фракції Партії ” Блок Петра Порошенка” Вадим Денисенко, коментуючи перенесення ВР прийняття звернення до Конгресу США.

Щойно Рада перенесли звернення парламенту до Конгресу США щодо “Акту стабільності і демократії”. Перенесли через те, що Ляшко і інші вирішили тупо попіаритися назло українцям і на радість росіянам. Гірше ворога, тільки Ляшко…..”, – сказав Денисенко.

Суть цього акту, який хочуть прийняти американці, зводиться до трьох позицій. По-перше, санкції США не будуть скасовані до повного відновлення кордону Україною. По-друге, санкції не скасовуються до повного виконання Мінських угод. І третє – цей акт передбачає санкції проти третіх осіб і держав, за порушення режиму санкцій. Простіше кажучи, американці жорстко підвішують не лише росіян, але й ЄС, Туреччину і т.д”, – зауважив парламентар.

Звернення парламент вирішив перенести, бо Ляшко, чиї голоси сьогодні критичні для проходження закону, захотів, щоб в це звернення ми вплели Будапештський меморандум”, – додав Денисенко.

Те, що цей меморандум сюди не клеїться, розуміє будь-хто. Те, що цей Акт є суперважливим для нас – можна і не говорити. Справа в тому, що в разі хиткої позиції ЄС щодо санкцій проти росіян, американці страхуються своїм законом. І європейці, як треті особи, змушені будуть вибирати між бізнесом в РФ і санкціями США. Чому Ляшко зробив те, що він зробив? Варіантів відповіді є два – ідіотичний піар або робота проти України”,- резюмував народний депутат.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа