Блок Порошенка і Самопоміч налаштувались на повторні вибори у Кривому Розі

Джерело: поштова розсилка Верховної Ради

За результатами спільного засідання парламентських фракцій партій «Блок Петра Порошенка» та «Самопоміч», прийнято рішення спільно підтримати проведення дострокових виборів голови міста Кривий Ріг. Про це повідомив журналістам перший заступник голови фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Ігор Кононенко.

«Імовірна дата проведення дострокових виборів  27 березня. Зараз ще триває юридична дискусія, який документ потрібно прийняти Парламенту для забезпечення виборчого процесу – постанову чи закон. Єдине застереження, яке було висловлено на засіданні фракцій, стосувалося виступу народного депутата  Єгора Соболева («Самопоміч»), в якому він заявив про деструктивну роботу фракції БПП. Пан Соболєв погодився дезавуювати свою заяву, оскільки вона не відповідає дійсності», – заявив Ігор Кононенко.

За словами народного депутата, ще одним дискусійним питанням залишається виконання чи невиконання обов’язків діючим головою Кривого Рогу. «Незалежно від того, визнаємо ми результати виборів чи не визнаємо, Юрій Вілкул є діючим мером», – зазначив Ігор Кононенко.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа