Біля Осикова Старобешівського р-ну знайшли тіла ще двох українських солдатів

Гуманітарна місія ВГО «Союз Народна Пам’ять» з пошуку та ексгумації тіл українських бійців, загиблих в зоні проведення антитерористичної операції, триває. Протягом четверга, 2 жовтня, пошуковики знайшли останки двох бійців. Роботи проводились в районі села Осикове (Старобешівський район Донецької області).

За словами учасників пошукової групи, обидва тіла були знайдені в кузові вантажного автомобіля ГАЗ-66, який самотньо стояв у соняшниковому полі, в десяти метрах від асфальтованої дороги.

Камуфльована форма, ремені і взуття бійців можуть говорити про те, що в машині їхали солдати. На борту 66-го висів прострелений бронежилет, ще один лежав на землі. Жодного натяку на вантаж, який, можливо, перевозили бійці, знайти не вдалося.

Сама ж армійська вантажівка вигоріла дотла. Прицільний вогонь противника перетворив «газон» на справжнісіньке решето, до всього машина була ще й підірвана. Схоже, що військових попросту застали зненацька. Як не дивно, але в кабіні вантажівки, а також поряд з нею, тіло водія виявлено не було.

На жаль, предмети або речі, які допомогли б встановити особи загиблих хлопців, виявити не пощастило.

Джерело: http://ua.unm.org.ua/%D0%A1%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D0%B0-%D1%96%D0%B7-%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D0%B8-%D0%90%D0%A2%D0%9E-%D0%B7%D0%B0-%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B2%D0%B5%D1%80-%D0%B2%D0%B8%D1%8F/

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа