Біля Амвросіївки “Град” переїхав кордон, стрельнув по Україні і втік в Росію

На Донбасі тривають активні бойові дії. Українські військовослужбовці утримують всі раніше звільнені населені пункти. Найбільш запеклі бої з терористами йдуть в районі населених пунктів Амвросіївка, Маринівка, Ізварине. Про це йдеться в офіційному прес-релізі РНБО.

Українських військовослужбовців активно підтримує артилерія і авіація.

Сьогодні в районі села Григорівка Луганської області бойовики напали на блокпост сил АТО. Напад успішно відбито. Втрат немає, – заявив представник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

Сьогодні ж виявлені чергові ознаки порушення державного кордону України з боку Росії. Так, приблизно опівдні прикордонний наряд на ділянці «Амвросіївка» Донецького загону виявив засипаний інженерний рів і ознаки заїзду на територію України на глибину до 70 метрів п’яти одиниць військової техніки – ймовірно, системи «Град». Крім того, на місці знайдені залишки елементів від відстріляного боєзапасу.

На суміжній території прикордонники зафіксували трактор, який орав прикордонну місцевість, знищуючи докази перетину кордону на території Росії. Виорати українську територію трактор не встиг.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа