Більше санкцій – менше Путіна!

Акцію «Стоп Путін! Стоп війна!» вже вдруге за рік провели в понад 70 містах України і  світу.

14642798_688309321316417_347724627_n

В Україні на акцію вийшов практично кожен обласний центр – Запоріжжя, Черкаси, Хмельницький, Винниця, Дніпро, Тернопіль, численні районні центри, окремі міста й містечка, зокрема, й на буремному Донбасі – Слов’янськ, Краматорськ, Маріуполь, де відбувся дуже велелюдний потужний мітинг.

Два заходи в рамках акції відбулися в столиці. Спочатку під посольством Росії кримсько-татарські активісти спалили зображення Путіна, вимагаючи в РФ негайно припинити репресії проти українського та кримсько-татарського населення в окупованому Криму.

А потім активісти «Сили Людей» провели флеш-моб на Майдані Незалежності, в рамках якого зібрали посилку для Президента Росії Володимира Путіна. В посилку поклали іграшкову зброю – рушницю, іграшкові танки, солдатиків, каску, закликавши керівника країни-агресора бавитися іграшками і припинити гратися людськими життями.

«Схоже, Путін в дитинстві, на відміну від ровесників, не награвся в солдатиків і «войнушку», через що на схилі років почав влаштовувати реальні війни, де гинуть живі люди. Краще хай відкриє цю посилку і пограється в своєму кабінеті в ляльок, в танчики, й припинить війну в Україні й Сирії та виведе свої окупаційні війська», – зазначає керівник київської команди «Сили Людей» Василь Болгарин.

«Україна має відновити повний контроль над всіма ділянками кордону з РФ, до цього моменту просимо Захід не піднімати питання про вибори в Донбасі», – додає координатор Антипутінського інформаційного фронту, директор Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД Сергій Пархоменко.

Джерело: opad

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа