Бійця на протезі викликають у МСЕК – перевірити, чи за рік нога не виросла?

Олександр Сарабун, який нині в зоні АТО, має прибути у Вінницю на комісію у МСЕК. Не з’явиться – знімуть інвалідність. Про це його попередили ще рік тому, коли призначали другу групу. Тимчасово, на один рік.

1451995354_Ато Сарабун

– Що вони хочуть перевірити? Чи за рік нога не виросла? – іронізує Олександр. – Це ж знущання – перевіряти те, чого в тебе нема. Знаю хлопця з Хмельницької області, йому одразу дали групу довічно, а мені тільки на рік. Тепер знов маю добиратися до Вінниці, витрачати гроші, сили, ходити по кабінетах, вистоювати черги. Хіба це нормально?

Боєць попросив журналіста  інформагенства RIA супроводити його під час проходження комісії. Хоче, щоб у МСЕК показали документ, на підставі якого безногому призначили групу тільки на рік. Щоб журналіст побачив, як лікар оглядатиме ногу, якої нема. Щоб зафіксував час, затрачений на проходження комісії, зрештою,  відчув, як каже Олександр, всі «насолоди» перебування у такій «конторі», як МСЕК.

Джерело: http://vn.20minut.ua/dopomogha-poranenim-bijcyam/biytsya-na-protezi-viklikayut-u-vinnitsyu-v-msek–pereviriti-chi-za-ri-10477450.html

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа