“Беркут” прорвав блокаду в Василькові… і знову заблокований… і знову прорвався (оновлюється)

Received: Mon, 9 Dec 2013 00:52:20 -0800 (PST) Sender: [email protected]

4 машини зі спецтехнікою та приблизно 10 автобусів з особовим складом прорвали блокаду у Василькові і рухаються орієнтовно в бік бази внутрішніх військ в Ірпіні.

Про це повідомив народний депутат Дмитро Андрієвський.

Разом з тим, решта техніки та автомобілів, як і раніше, заблоковані на території бази Міністерства оборони у Василькові.

Пікет тримають місцеві мешканці разом з народними депутатами від опозиції.

Під час прориву блокади кілька автомобілів активістів з лінії блокади були скинуті в кювет та пошкоджені.

 

Received: Mon, 9 Dec 2013 01:41:30 -0800 (PST) Sender: [email protected]

Колона, яка прорвала блокаду у Василькові, знову заблокована і повертається на базу

Колона автобусів та машин зі спецпризначенцями, які зранку вирвалися з оточення у Василькові і вирушили орієнтовно у бік бази Внутрішніх військ у Ірпіні, знову заблокована активістами та повертається на базу Міністерства оборони у Василькові.

Як відомо, місцеві мешканці та народні депутати вже кілька днів блокують базу у Василькові, де розміщені загони спецпризначення.

Сьогодні зранку орієнтовно 4 машини та 10 автобусів прорвали блокаду, застосувавши грубу силу до пікетувальників. Зокрема, було перекинуто кілька машин мирних мешканців.

Oksana Romaniuk 12.00

Народ, журналісти!!! Три центральних станції метро в києві “заміновано”, поїзди не зупиняються. Мета очевидна – щоб перешкодити швидкій мобілізації людей в центрі. Тим часом, автобуси з тигром та колона військової техніки уже коло михайлівської площі, на бесарабці, і ще в кількох точках в центрі міста. Очевидно, готують розгін! Колеги, прохання, камери, фотоапарати, будьте на місці. І не забудьте маркування і про особисту безпеку!!! ‪#‎Євромайдан‬

Дата:   Понеділок, 09 Грудень 2013, 13:24

Бійці «Беркуту» і внутрішніх військ оточили Майдан
 На екстренному брифінгу в прес-центрі штабу Національного спротиву Арсеній Яценюк повідомив, що бійці «Беркуту» і внутрішніх військ оточили Майдан.

Арсеній Яценюк закликав представників ЗМІ залишити прес-центр штабу Національного спротиву в Будинку профспілок і вийти на вулицю.

«Ми йдемо боронити наш Майдан», – сказав він.

Наразі Майдан готується до штурму.

Внутрішні війська зараз знаходяться на розі вулиць Костьольної та Михайлівської.

У свою чергу народний депутат фракції «Батьківщина» Андрій Парубій закликав до максимальної мобілізації та згуртованості і виконувати всі команди які надходять зі сцени, щоб не було паніки

За його словами, у Майдану є достатньо людей, які можуть відбити перший наступ беркутівців

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа