«Батьківське Серце». Вручення родинам загиблих воїнів пам’ятного кулона

ato-2

Дітям загиблих українських воїнів будуть вручені пам’ятні кулони «Батьківське Cерце».

Нагородження проведуть однополчани полеглих – учасники військово-цивільної спілки «Бойове братерство України» на чолі з президентом організації Павлом Жебрівським і члени спілки ветеранів та інвалідів АТО «Дух воїна України».

Всеукраїнський проект «Батьківське Серце» було започатковано у 2019 р. за ініціативою військово-цивільної спілки «Бойове братерство України». Перше вручення срібних кулонів відбулося на День Прапора 23 серпня 2019 р. Символічне «Батьківське Серце» в Житомирі та Новоград-Волинському районі вже отримала 41 дитина.

Голова військово-цивільної спілки «Бойове братерство України» Леонід Климчук зазначив: «Такі заходи будемо організовувати й надалі. Ці пам’ятні кулони отримає і решта сімей загиблих захисників України».

У програмі заходу: урочиста частина, спілкування з ветеранами та волонтерами, виконання пісень, народжених в АТО, а також знайомство з Національним музеєм історії України у Другій світовій війні та відвідування Музею «Становлення української нації» (для дітей).

Запрошуємо підтримати родини полеглих воїнів та віддати шану захисникам України.

Отримано з поштової розсилки Національного музею історії України у Другій світовій війні

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа