Батальйон “Донбас вигнав сепаратистів, яких очолював “банщик Януковича”

Семен Семенченко

Ситуація в контрольованому батальйоном Донбас Великоновосілківському районі Донецької області. Доповідаю.

1) На вулицях спокійно, кримінальний елемент ізольований, всюди висять українські прапори
2) Перед будівлею райдержадміністрації встановлено намет і ведеться запис у добровільну дружину з охорони громадського порядку. Записалися вже 41 чоловік.
3) Народ на народному віче прийняв рішення про виселення місцевих осередків партії регіонів із займаних приміщень і розміщення там штабів добровільної дружини. Рішення було прийнято з огляду на підтримку, а часто прямої участі та фінансування партією регіонів терористичної організації “ДНР”. Після відмови віддати ключі, двері були зрізані болгаркою. Міліція з народом. У приміщенні були знайдені пакети з георгіївськими стрічками в кількості 741 штуки, портрети Януковича та календарі з ним же “Україна для людей”. На даний момент у дворі колишнього офісу Партії регіонів складено багаття з партійних прапорів, портретів Януковича і георгіївських (колорадських) стрічок. Процес вигнання бісів відбувається спокійно, підтримується порядок
4) Місцевий бос партії регіонів, організатор усіх сепаратистських рухів, багаторічний улюблений банщик Януковича Шира оголошений народом в розшук за підтримку терористів. Вночі обурений народ намагався спалити його дачу, але, враховуючи цінність цього мінімежигір’я для Донбасу, обмежилися виставленням охорони.
5) Начальник міліції району досі в бігах, як і решта лідерів сепаратистів, їх місцезнаходження встановити неможливо.
6) Міліція за добу намагалася набратися звичної нахабності і відмовилася виставляти людей на армійські блокпости. Місцеве народне ополчення самостійно знайшло спільну мову з ледарями. Після кількох стусанів і загрозою прочуханки і зриву погон знайшлися і люди і бажання. З сьогоднішнього дня блокпости – спільні – народ, мєнти і армія.
7) Враховуючи позитивний досвід, підтримку місцевого населення, мною прийнято рішення про взяття під контроль ряду сусідніх районів Донбасу та надання допомоги у відновленні української влади в регіоні. Активу сусідніх районів – треба вийти на зв’язок. Головам РДА – якщо ви дієздатні, вам буде надана вся необхідна допомога.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа