Батальйон “Донбас” нормалізує обстановку в Лисичанську

Семен Семенченко

Виявляється сьогодні субота:) і країна ще спить: (. Гаразд, іншого часу не буде, тому кропаю пост зараз. Сьогодні приходить гуманітарна допомога для батальйону Донбас. Її збирають люди з різних кінців України. Те що буде сьогодні-везуть священики Київського патріархату. ми хочемо в повному обсязі передати її жителям Лисичанська.

З ранку наші бійці ходять по бомбосховищах і пояснюють людям що вони можуть повернуться в свої будинки. Багато хто боїться. Нелюди з “руского міра” запускають чутки про те що “козаки повернуться”, вночі буде штурм, усіх уб’ють, “люди ховайтеся”. До цього дикого виття приєднуються недобитки які поки ще ховаються під нашим, рідним українським прапором. Вони мріють повернуться до влади, до годівниць і до істерики бояться що народ сам стане вирішувати свою долю. Розпускають чутки про мародерство, про примусовий набір в армію, про те що “Україна хоче забрати у нас шахти”. Хочемо сказати і першим і до другим. Ваш час минув. Точка. Шалійте, погрожуєте, робіть що хочете. Україна вже інша. І питання вашого зникнення-це питання часу …

Перейдемо від пафосу:) до речей повсякденних. Представникам місцевої громади, українським активістам: якщо Вам потрібна наша допомога – Ви її отримаєте. Приходьте поспілкуватися до приміщення прокуратури :), воно вже не страшне :). Потребуючим – видача провізії там же. Приходьте з 8 до 21-00.

P.S.1 для лисичанців. У міліції та прокуратурі наші чергові тому всі скарги, повідомлення про злочини, в тому числі якщо хтось образив з українських військових чи міліціонерів – сміливо туди.

PS2 я тут випадково дізнався що тепер всі волонтери які збирали гроші на армію повинні заплатити за підсумками року 17 відсотків. Часу мало було на аналіз але чи правильно я зрозумів, це тому, що хтось не хоче за щось голосувати? Якщо це так то це відрив декого від реалій. Цього допускати не можна. Давайте думати. Пропозиції та думки чекаю сюди і в приват. Спасибі

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа