Батальйон “Дніпро” має покази на терористів для Гаазького трибуналу

Вчора батальйон “Дніпро” затримав ще одного ідейного сепаратиста. Цей чоловік колись проходив строкову службу в десантних військах, а коли путін відіслав своїх терористів в Україну, він вирішив вступити в лави “апалчєнцев” ДНР. Цей зрадник розказав, де стояв, з чого стріляв і як передавав координати розташування наших блокпостів, після чого їх розстрілювали з Градів.

Також він розповів як поводяться ДНРівці з місцевим населенням. “Вони понапиваються ввечері, ходять по вулицях і стріляють в мирних людей. Хто більше вб’є, той і виграв парі”. Звати цього мудака Дмитро. Спочатку клявся, що нічого не знає, але після спілкування з нашими хлопцями, здав всіх, кого знав і розповів багато корисної для нас інформації. Постійно повторював, що путін їх врятує і розказував, що росія їм постійно допомагає. Також ця наволоч зізналась, що вони гвалтували молодих дівчат, а хто пручався, тому автомат до голови і пропонували обирати, або куля в лоб, або робити те, що скажуть.

Регіонали з комуняками часто кричать, що це ніякі не терористи, а просто люди з іншими поглядами, а Росія – це братній народ. Так от, ніякі це не браття нам. Це падлюки, що ненавидять все українське і мріють знищити українську націю, щоб навіть і згадки не залишилось.

Дорогі Українці, ми переможемо, бо боремось за свою Батьківщину. Ми не прийшли як росія завоювати чуже, ми захищаємо свою землю. З нами Бог і Україна!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа