«Бандерштат» розпочав пошук волонтерів

В березні 2012 року стартувала підготовка до шостого фестивалю українського духу «Бандерштат».

Наразі оргкомітет фестивалю розпочав відбір волонтерів. Волонтером фестивалю зможе стати не кожен, а лише ті молоді люди, які пройдуть відбір. Волонтаріат складатиметься з 4-ох груп: група охорони; група технічної допомоги; група по очищенню території «Бандерштату» по закінченню кожного фестивального дня та фестивалю загалом; група по реєстрації учасників та представників ЗМІ.

Для того взяти участь у відборі, потрібно надіслати зголошення довільної форми на пошту відповідальної по роботі з волонтерами особи. В зголошені необхідно вказати наступні дані: ПІП, рік народження, місто проживання, досвід роботи волонтером, контактний телефон, e-mail та бажану групу волонтаріату. ОБОВ’ЯЗКОВО до зголошення необхідно прикріпити рекомендаційний лист від громадської організації, партії, яка би гарантувала, що зголошувана особа буде відповідально виконувати покладені на неї обов’язки волонтера. Рекомендаційний лист має бути написаний на фірмовому бланку організації.

Зголошення будуть прийматися до 27 липня, після чого оргкомітетом буде проведено відбір, результати якого будуть оголошені 30 липня.

Обов’язковою умовою для волонтерів є досягнення 16-ти років, володіння українською мовою, адекватна поведінка та розуміння своїх функцій та завдань.

На фестивалі кожен волонтер повинен виконувати, передбачені для нього завдання. У вільний час волонтеру доступні всі дійства фестивалю. Для волонтерів участь у фестивалі буде безкоштовною.

Відповідальна по роботі з волонтерами: Майя Mосквич, тел: 093 701 80 12, e-mail: [email protected]

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа