«АвтоКрАЗ» став офіційним постачальником вантажівок армії США

a3360a54291d3d3c

Як повідомляє armyrecognition Українська компанія АвтоКрАЗ отримала трирічний контракт на поставку контрактному командуванню армії США великовантажних автомобілів КрАЗ 4х4 і запасних частин до них. Замовлення включає: автомобілі, транспорт для персоналу, бортові вантажівки, цистерни для води і палива.

Угоду було підписано US21, яке є провідним постачальником інтегрованих продуктів, послуг і логістики Міністерству оборони США, агентствам національної безпеки, федеральним цивільним агентствам, основним підрядникам і некомерційним організаціям по всьому світу. Зосередившись на постачанні, забезпеченні та логістики, US21 проектує і розробляє рішення, які підтримують широкий спектр критично важливих програм, програм національної безпеки, іноземної допомоги та програм допомоги.

Незважаючи на те, що ніяких додаткових деталей про замовлення немає, можна припустити, що цей дещо несподіваний контракт представляє волю США підтримати Україну в її поточному конфлікті з Росією. Придбані машини, безумовно, не будуть використовуватися самою армією США, але надаватимуться союзникам, якщо не миротворчим операціям ООН, наприклад.

Зараз підприємство є у власності фінансової групи «Фінанси та кредит», бенефіціарами якої є Костянтин Жеваго і Олексій Кучеренко.

Джерело: armyrecognition

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа