Автокатастрофа чи спроба списати загиблих під Донецьком десантників?

Москва. 5 жовтня. INTERFAX.RU – П’ять військовослужбовців російської армії загинули, ще 15 отримали травми в результаті аварії в Тарасівському районі Ростовської області.

Як повідомили “Інтерфаксу” в силових структурах регіону, ДТП сталося в ніч на неділю близько 3:00. В армійський автомобіль, який буксирував командирський УАЗ, де були троє військовослужбовців, врізався великовантажний автомобіль MAN.

“Уазик” буквально сплющило, і ті троє, що перебували в ньому, загинули на місці. Також травми, несумісні з життям, отримали двоє військовослужбовців, які їхали в армійській вантажівці “, – сказав співрозмовник агентства.

Він також повідомив, що постраждали також 15 військовослужбовців, які їхали в вантажному армійському автомобілі. Постраждалим надали медичну допомогу, після чого доставили в лікарню. Семеро з постраждалих перебувають у важкому стані.

За словами джерела в силових структурах Ростовської області, водій фури, що врізалася в армійські автомобілі, міг заснути за кермом.

У Міноборони РФ підтвердили інформацію про ДТП. “У дорожньо-транспортній пригоді загинули 5 і постраждали 15 військовослужбовців контрактної служби”, – повідомив “Інтерфаксу” представник відомства.

Можливо, це правда, і водії фур на російських дорогах можуть зменшити тиск на наших вояків, які тримають оборону в Донбасі. Але з російсьим способом творення віртуальної реальності нічого наперед невідомо, це може бути відмазка для громадськості та родичів загиблих у донецькому аеропорту. Тоді в цю картинку міг би логічно вписатися сьогоднішній  теракт у Грозному, де загинули 5 і поранені 12 поліцейських (див. тут: https://ukrpohliad.org/news/v-tsentri-groznogo-chechenets-pidirvav-iz-soboyu-choty-r-oh-politsayiv.html). Подібні цифри, бо подібне замовлення – і хто може довести протилежне. А доводити треба, особливо після публікацій про хлопчиків, розіп’ятих на дошках оголошень.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа