Асоціація міжнародних автомобільних перевізників України виступила проти блокування доріг

До голосів за  “ведмеже блокування” додався голос проти. Цікаво, що в заяві згадується “транзитна війна”, але жодним чином нема навіть натяку на війну, в якій гинуть люди:

Асоціація міжнародних автомобільних перевізників України – АсМАП України

Шановні свободівці (ВО “Свобода”, Олег Тягнибок)!
Я, президент Ассоціації міжнародних автомобільних перевізників України, Леонід Костюченко, звертаюся до Вас, патріотичних сил України, від імені стотисячного колективу міжнародних автоперевізників . Складається враження що лише емоції впливають на Ваші рішення. Давайте сядемо за стіл переговорів і спробуємо розібратися кому вигідна транзитна війна?
Ви порушуєте міжнародні договори, принципи СОТ стосовно вільного транзиту товарів. Україна врачає імідж цивілізованої правової держави, статус транзитної держави. В чому Ваш патріотизм?! Ви руйнуєте бізнес своїх співвітчизників, який вони створили власною працею, без підтримки держави. При цьому втрати України від блокування у 5 разів більші ніж російські. Кому це вигідно?? Україні?! Ви унеможливлюєте торгово-економічні стосунки України з цілим рядком країн Європи і Азії? Кому Ви допомагаєте ?! Україні? Ви позбавляєте можливості своїх співвітчизників годувати свої сім’ї, сплачувати податки, допомагати нашим збройним силам. Це також патріотизм?! Що у Вас на першому місці – патріотизм, чи бажання набрати бали перед виборами? Одумайтесь! Проявіть справжній патріотизм!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа