Артилерійська перестрілка в Донецьку

У ніч на 31 липня жителі Донецька повідомляли про залпи з важких гармат, які мали місце в районі аеропорту і мікрорайону Текстильник. Жителі Калінінського та Ленінського районів чули стрілянину з автоматичної зброї.

Сьогодні близько 9:30, у столиці Донецької області з боку південного напрямку пролунала серія сильних вибухів.

Вночі біля шахти «Кіровської» городяни бачили три установки «Град», які стріляли. Артобстріл було чути і на мікрорайоні Мирний.

«Чув залпи з боку Текстильника. Спочатку били «Градом», потім пішли одиночні з невеликим інтервалом (схоже, гармати) », – писали очевидці в соцмережах. Також чулися постріли гаубиць і «Градів» в сторону селища Оленівка, де дислокуються підрозділи української армії.

Увечері о 18.45 по вулиці Міцкевича, 4 попаданням снаряда частково знищений приватний будинок. Виниклу на місці попадання пожежу бригади управління ДСНС України в Донецькій області змогли ліквідувати о 20.00.

Сьогодні вранці місцеві жителі писали в соцмережі: «Район Широкий, чутно віддалені вибухи», «Схоже, залпи« Граду »були з району Донецького моря, напевно, відпрацювали на максимальну дистанцію 20 км», «З півдня міста чутний залп« Граду », можливий напрямок – Старобешеве, Моспіно »,« РСЗВ в центрі – була величезна вібрація. Десь поруч, дуже поруч ».

Джерело

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа