АО AVER LEX вимагає повернути кошти, зібрані на відновлення лікарні «ОХМАТДИТ»

Керуючий партнер АО AVER LEX Ольга Просянюк подала до Благодійного Фонду «ОХМАТДИТ-ЗДОРОВЕ ДИТИНСТВО» позов про зобов’язання перерахувати всі зібрані на відновлення Національної дитячої лікарні «ОХМАТДИТ» кошти на її спеціальний рахунок. Про це Ольга Просянюк повідомила у Facebook.

«АО AVER LEX надало благодійну допомогу для відновлення дитячої лікарні «ОХМАТДИТ» у розмірі 300 тис. грн на рахунок Благодійного Фонду «ОХМАТДИТ – ЗДОРОВЕ ДИТИНСТВО». Але перераховані кошти за призначенням фактично не використовуються, оскільки Фонд відмовився перерахувати кошти на рахунок лікарні, посилаючися на відсутність для цього правових підстав. При цьому, законодавчо обґрунтованих підстав для відповідної відмови у Фонду немає», – зазначила Ольга Просянюк.

За її словами, відповідний позов має стати механізмом реального повернення коштів лікарні. І це може стати першим масштабним колективним позовом.

«Після відкриття провадження у справі (повідомлю додатково), запрошую приєднатись всіх небайдужих!» – написала Ольга Просянюк.

Інформаційний департамент

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа