Антикорупційний Комітет оголосив новий конкурс на незалежного аудитора НАБУ

Комітет з питань запобігання та протидії корупції обговорив питання щодо затвердження кандидатури від Верховної Ради України у члени комісії незалежної зовнішньої оцінки (аудиту) діяльності Національного антикорупційного бюро України. Прийняте рішення оголосити новий конкурс до 3 травня 2017 року.

Народний депутат України Тетяна Ричкова внесла пропозицію, щоб кандидатом на незалежного аудитора НАБУ був громадянин України.

«Потрібно надати право нашим українським спеціалістам проходити по конкуру на аудитора НАБУ. Я впевнена, що такі люди зможуть надати свої фахові пропозиції. Саме голосуванням ми можемо надати таке право саме українським громадянам брати участь в конкурсі на незалежного аудитора НАБУ. Я нічого не маю проти закордонних спеціалістів, але нам тут жити і приймати рішення», – підкреслила Ричкова.

В той же час, Комітет прийняв рішення дозволили громадянам України та громадянам інших країн, які мають досвід в міжнародних судах, прокуратурі, обвинуваченні і слідстві, брати участь в конкурсі на незалежного аудитора НАБУ.

Received: from webmail.uh.ua [93.190.43.23]; Wed, 5 Apr 2017 17:03:41 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа