АНОНС: Зустріч з організатором “Ігор Героїв”

heroesgames

3 серпня о 19:00 відбудеться зустріч за чашкою чаю з організатором і керівником проекту “Ігри Героїв” Євгенієм Ковалем.
Тема розмови: “Чи можливе нормальне життя після травми, або Перемога сили духу над тілом”.

Де? прес-зал “Української Інформаційної Служби”, м.Київ, вул. Ярославів вал, 9

Коли? 3 серпня о 19:00

“Ігри Героїв” – це проект, який об’єднав навколо себе людей, які не згодні з поняттям “з обмеженими можливостями” і вважають, що всі обмеження – лише в голові. Основою спільноти стали хлопці, які внаслідок участі у бойових діях отримали важкі поранення і, всупереч статусу людини з інвалідністю, ведуть активний спосіб життя та займаються спортом.

“Ігри Героїв” – це всеукраїнські аматорські спортивні змагання, які проводяться з метою виявлення найбільш фізично підготовленого атлета серед людей з інвалідністю. Змагання відбуваються протягом року в різних містах країни.

Підготовка до змагань відбувається шляхом професійно розробленого тренувального процесу кваліфікованими спеціалістами з функціонального тренінгу. Власним прикладом учасники доводять, що обмежень не існує.


Організатор: Фундація “Вільні Люди” – благодійна організація, що займається соцільно-гуманітарними проектами задля формування та консалідації дієвого середовища, що сповідує припципи українського консерватизму.  Проект “Чаювання Вільних” – зустрічі з цікавими людьми, піднімати цікаві теми з площини світогляду, формувати середовище людей державницького руху.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа