Анонс: Зустріч із військовими кореспондентами Олексієм Годзенком та Євгенією Китаївою

13 березня 2019 р. о 11:00

Київ, вул. Лаврська, 27

Простір виставки «Український Схід. На лінії вогню»

Будучи військовим кореспондентом 24 каналу, Олексій Годзенко неодноразово виїздив у найгарячіші точки оборони Донецької та Луганської областей. З фронту вела свої репортажі і його близька подруга, журналістка 5 каналу Євгенія Китаїва. Перед їхніми очима пройшли кадри палаючих Пісків, обстріляної Авдіївки, оточеного Широкиного та захопленої Горлівки. Журналісти бачили обличчя загиблих патріотів України, брали у них останні інтерв’ю, перші зустрічали українських військовополонених, постійно знаходилися в епіцентрі подій та ризикували своїм життям заради висвітлення хоч і гіркої, але правди.

Під час заходу Олексій та Євгенія поділяться роздумами про події на Сході України та розкажуть про війну очима кореспондента. Вони повідають історії не лише військових на фронті, а й мирного населення, яке опинилося на лінії вогню.

Також під час зустрічі журналісти передадуть музею автентичні матеріали, зібрані на Сході України під час минулої поїздки, які згодом доповнять експозицію виставки.

Зустріч відбудеться у просторі виставкового проекту «Український Схід», де уже представлені матеріали Олексія та його загиблого батька – Народного героя України, старшого сержанта Дмитра Годзенка.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа