Анонс: Зустріч для дітей поселенців і бійців АТО з казкою та пісочною анімацією

30 січня, у м. Києві громадська організація “Об’єднання жінок і матерів бійців учасників АТО” організовує зустріч з казкою та пісочною анімацією для дітей поселенців і бійців АТО.

Учасників чекає казкове знайомство, пісочна анімація, логічні головоломки, терапевтичні казки,разом з ведучими учасники навчаться малювати казкові образи на піску та багато іншого.

Майстер-клас терапевтичний, оскільки взаємодіючи зі світом доброї казки, дитина налаштовується на позитивне вирішення всіх життєвих проблем. А робота з піском знімає психологічну напругу, страх, агресію, які збираються на кінчиках пальців.

«ГО “Об’єднання жінок і матерів бійців учасників АТО” була створена близько року тому, з метою надання всебічної підтримки для внутрішньо переміщених осіб і сімей бійців АТО. Ми розробили комплексну програму, яка включає в себе розважально – терапевтичні заходи для дітей, психологічну реабілітацію для сімей, інформ. підтримку за допомогою газети «Позивний Донбас». Саме в рамках цієї програми ми реалізуємо проект знайомство дітей з казкою» – керівник організації.
1239747_1524366357862813_76989420530429065_n

Захід пройде за підтримки ГІ “Крим SOS” і Stabilization Support Services.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа