АНОНС: У середу «Вільні Люди» вимагатимуть у Нацради закрити «Інтер»

inter-cvyntar2

Цієї середи, 27 червня, активісти прийдуть на засідання Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. На порядку денному – питання порушень та продовження ліцензії на мовлення телеканалу «Інтер».

Збір о 10:00
м.Київ, вул. Прорізна, 2

Нагадаємо, раніше народні депутати Андрій Левус, Керівник Проводу «Вільних Людей» та його заступник Сергій Висоцький подали звернення до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Разом з тим, за ініціативи «Вільних Людей» подібне звернення направили представники 18 громадських організацій. У листах, зокрема, йдеться про антиукраїнську діяльність телеканалу, його загрозу національній безпеці Україні через відверту пропаганду прокремлівських тез.

«Наведено достатньо фактів, що вказують на порушення телеканалом «Інтер» вимог Закону України «Про телебачення і радіомовлення». Вимагаємо перевірити дотримання телеканалом вимог абзацу тринадцятого пункту другого статті 6 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» та прийняти рішення про призначення позапланової виїзної перевірки діяльності приватного акціонерного товариства «Телеканал «Інтер», – йдеться в зверненні.

inter-cvyntar

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа