Анонс: Сьогодні обрання запобіжного заходу у вигляді арешту колишньому керівнику Управління СБУ по Києву та Київській області Щеголеву О.Ю.

Сьогодні, 31.08.15, о 17.45, Апеляційний суд м. Києва , пл. Солом’янська, 2А.

Сьогодні буде апеляційний суд щодо тримання під вартою екс-начальника Управління СБУ в Києві та Київській області Щеголева О.Ю. Поки це найвищий ранг із всіх заарештованих правоохоронців.

ДУЖЕ ПОТРІБНА ВАША УЧАСТЬ ТА ПІДТРИМКА!

Сьогодні, 31 серпня 2015 року, о 17:45 у апеляційному суді м. Києва буде розглядатися апеляційна скарга на обрання запобіжного заходу у вигляді арешту колишньому керівнику Управління СБУ по Києву та Київській області Щеголеву О.Ю.
Саме Щеголев був керівником антитерористичної операції СБУ 18-20 лютого 2014 року, і на ньому лежить вина за численні вбивства та поранення громадян, підпал Будинку профспілок та інші злочини. Слідчими управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Щеголеву інкримінується співучасть у масових вбивствах.
У суді присутня велика група підтримки Щеголева, тому необхідне найширше висвітлення цього процесу та участь небайдужих громадян.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа