Анонс презентації: «Національна безпека України: кримський вектор»

25 грудня 2015 року о 15.00 на факультеті міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка (вул. Січових Стрільців, 19  ауд. 205) відбудеться презентація збірника матеріалів і документів «Національна безпека України: кримський вектор».

Авторський колектив, до складу якого ввійшли науковці Львівського національного університету імені Івана Франка спільно з колегами з Івано-Франківського університету права імені короля Данила Галицького, Львівської комерційної академії та Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, представить багатотомне видання матеріалів і документів «Національна безпека України: кримський вектор», у якому розкрито напрями державної політики у сфері національної безпеки в контексті різних політичних режимів в Україні.

У збірнику висвітлено низку актуальних питань внутрішньої і зовнішньої політики України, зокрема щодо територіального устрою і цілісності держави, правового статусу Автономної Республіки Крим і міста Севастополя, кримськотатарського народу та російської національної меншини, української і російської мов, проблематики інформаційного простору та національної пам’яті, відносин з Російською Федерацією, Європейським Союзом і НАТО.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа