АНОНС: На Харківщині відбудеться патріотичний «Велодень – 2015»

28 червня у Пісочині (Харківська обл.) відбудеться патріотичний велодень для молоді та дітей. Мета заходу «Велодень в Пісочині» – популяризація здорового способу життя, вивчення історії «малої Батьківщини», виховання патріотизму та екологічної свідомості.

фото

У програмі:

З 10:00 велозмагання для дітей та молоді «З велосипедом по житті», в яких візьмуть участь близько 100 юних пісочинців віком від 4 до 18 років; учасники на семи етапах змагань, долатимуть різноманітні перешкоди, щоб виграти головний приз – велосипед;

З 8:00 велоекскурсія історичними місцями сел. Пісочин відбудеться по маршруту: збір – Савина гора (м-н “Стекляшка”), Рижовський парк з 300-літніми дубами, Рай-Оленівка, музей КДБК, Свято-Василівський храм, музей ім. А. Макаренко, Пісочинський музей. Під час зупинок екскурсовод ознайомлює з історичною важливістю цих місць (довжина маршруту 20 км.).

Упродовж «Велодня в Пісочині» учасники, гості та глядачі зможуть активно відпочити та побачити виступи митців, вироби народних майстрів, послухати автентичну музику, посмакувати смачним кулішем та чаєм з лісових рослин.

Подібний захід запланований також і у Дергачах. Деталі згодом.

Організатор: ГО «Громадянське об’єднання – «Альтернатива»» (Пісочин). Інформаційний партнер: Харківський осередок Молодіжного Націоналістичного Конгресу

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа