Анонс: Міжнародна наукова конференція «Криза сучасної системи безпеки: у пошуках нового міжнародного порядку»

У Львівському національному університеті імені Івана Франка 4-5 квітня 2019 року  відбудеться Міжнародна наукова конференція «Криза сучасної системи безпеки: у пошуках нового міжнародного порядку».

Участь у конференції візьмуть науковці закладів вищої освіти, науково-дослідних установ, працівники органів державного управління та місцевого самоврядування України та інших держав, аналітики та молоді вчені, які активно займаються науковими дослідженнями у сфері політичних, економічних, правничих, соціологічних та історичних наук.

Зокрема, науковці та експерти дискутуватимуть про проблеми регіональної безпеки у нових геополітичних концепціях та механізми й форми багатостороннього міжнародного співробітництва в умовах трансформації сучасної системи міжнародних відносин.

Окрім того, учасники конференції аналізуватимуть стан міжнародної системи безпеки в регіоні Центрально-Східної Європи, міжнародно-правові аспекти регіональної безпеки, роль міжнародних організацій у системі міжнародної безпеки та соціально-економічні аспекти міжнародних відносин в кризових умовах.

Організаторами наукового форуму є Львівський національний університет імені Івана Франка, Центр міжнародної безпеки та партнерства, Ягеллонський університет в Кракові, Державна вища східноєвропейська школа в Перемишлі, Польське товариство міжнародних студій.

Місце проведення конференції: Львівський національний університет імені Івана Франка (м. Львів, вул. Університетська 1, Дзеркальна зала).

Початок роботи: 10:00

Програма конференції Lviv-2019

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа