Анонс: Київська міська спілка ветеранів АТО презентує серію проектів практичної допомоги ветеранам АТО

4 вересня 2015 року о 14:00 в Києві відбудеться презентація відкритої платформи для учасників АТО за адресою: бульв. Шевченка, 3. Тут кожен учасник АТО та члени їх  родин зможуть отримати комплексну допомогу та інформаційну підтримку. В рамках відкриття відбудеться презентація проектів «Київської міської спілки ветеранів АТО», які спрямовані надавати комплексну допомогу учасникам АТО:
Інформаційно-аналітичний центр: за результатами діяльності з лютого по вересень 2015 року волонтери центру провели консультації для понад 5000 учасників АТО та членів їх родин, а також для членів родин загиблих. Щодня до центру звертаються близько 40 осіб за консультаціями та допомогою. Кожен заявник отримує вичерпну інформацію щодо пільг та гарантій, первинну правову допомогу, а також консультацію юриста чи адвоката у разі необхідності.
«Кола довіри» – мережа ветеранських клубів сімейного типу, що створені з метою організації комунікативної платформи для ветеранів АТО. Повернувшись зі Сходу кожен учасник може звернутись до найближчого клубу в його районі та отримати вичерпну інформаційну і юридичну допомогу,  консультації з працевлаштування, консультацію та підтримку досвідченого психолога, організацію дозвілля ветеранів, сімейні свята, спортивна та творча реабілітація. Учасниками проекту «Кола довіри» вже є понад 250 ветеранів. Проект об’єднує близько 20 громадських організацій, волонтерських об’єднань та представників бізнесу і влади і демонструє яскравий приклад міжсекторальної взаємодії «громада-бізнес-влада» у вирішенні проблем учасників АТО та їх родин. Учасниками та організаторами проекту є самі ветерани, що дає змогу продемонструвати ефективний механізм соціальної адаптації учасників та реінтеграції в суспільство та ефективну модель допомоги ветеранам за принципом «рівний-рівному».
«Працьовита Україна» спільний проект з компанією «ВОГ РІТЕЙЛ» та громадською організацією «Центр зайнятості вільних людей» – який, має на меті вирішити завдання із допомоги у пошуку роботи, навчанні воїнів та безпосереднього забезпечення робочими місцями на “ВОГ РІТЕЙЛ” а також на підприємствах-партнерах проекту.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа