Анонс круглого столу “Майбутнє України: патріоти чи тітушки?”

15 червня (понеділок), 12:00             вул. Ярославів вал, 9, прес-центр УІС

Яку молодь виховає Революція Гідності?

Під час круглого столу будуть представлені напрацювання Міжфракційного об’єднання народних депутатів України “За національно-патріотичне виховання”, робочої групи Міністерства молоді та спорту України з питань національно-патріотичного виховання та ініціативи РПР з реформування молодіжної політики.

Громадські активісти, разом з представниками профільних міністерств та народними депутатами, презентують проект поетапного реформування позашкільних та інших закладів, які працюють з молоддю. Мета реформи – створення, на базі існуючих закладів, національної мережі Молодіжних центрів європейського типу (керуючись відповідним знаком якості Ради Європи), як осередків поширення громадянської освіти та національно-патріотичного виховання молоді у кожній місцевій громаді.

Учасники круглого столу дадуть відповідь на запитання, чому в Україні за понад 20 років незалежності виросло “тітушок”; що та як потрібно зробити аби молоді українці зростали активними патріотами, використовуючи свої громадянські права та обов’язки.

Запрошені учасники круглого столу:

  • Сергій Митрофанський, заступник Міністра молоді та спорту України.

  • Ігор Артюшенко, народний депутат (фракція БПП), очільник міжфракційного об’єднання “За національно-патріотичне виховання”.

  • Олег Петренко, народний депутат (фракція БПП), керівник підкомітету Верховної Ради України з питань національно-патріотичного виховання.

  • Ігор Луценко, народний депутат (фракції Батьківщина),

  • Тарас Рондзістий, радник Міністра освіти України з питань патріотичного виховання, директор Центру національного відродження ім. С.Бандери

  • громадські активісти, представники Громадського сектора Євромайдану,  Молодіжного Націоналістичного Конгресу, Пласту – Національної скаутської організації Украни, Молодіжного Європейського Парламенту, Спілки Української Молоді в Україні та ін.

Деталі за телефоном: 0966462257 (Олег).

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа