Анонс Контраверсійний погляд Романа Бжеського на історію України

Бжеський

Роман Бжеський – український державний діяч доби УНР та на еміграції. Організатор українського війська та безпосередній учасник боїв з російською армією 1918—1919. Ідеолог модерного українського націоналізму. Також дослідник української історії, літературознавець, журналіст і публіцист. У своїх дослідженнях шляхом аналізу діяльності та творчості знакових постатей української історії 19-20 століття Бжеський розкриває тонкі московські технології впливу на українську свідомість, логічно довівши підступність «драгоманівщини» та ідеології москофільства.

Українська Видавнича Справа в рамках Форуму видавців у Львові пропонує проаналізувати праці Романа Бжеського разом зі спікерами заходу:

– Ростиславом Мартинюком – тележурналістом, істориком, дослідником сучасного національного наративу, експертом з інформаційних війн;

– Миколою Посівничем – українським істориком, кандидатом історичних наук, дослідником українського визвольного руху 1920—1950 рр. та діяльності провідних діячів;

– Святославом Липовецьким – істориком, публіцистом. Автором багатьох статей та наукових досліджень українських національно-визвольних змагань.

Захід відбудеться 15 вересня у Львові у приміщенні Наукової бібліотеки ЛНУ імені Івана Франка, Відділ періодики (вул. Драгоманова, 17). Початок – о 15:00.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа