Анонс: Інтерактивна програма «Україна – Світ: ниті історії»

Україна – Світ: ниті історії

освітня програма

До Дня знань

1 та 3 вересня об 11:00 на території Меморіального комплексу та в головній експозиції музею для школярів 6–11 класів та учнівської молоді, відбудеться інтерактивна програма «Україна – Світ: ниті історії».

Традиційно до Дня знань музей готує подарунок своїм найактивнішим відвідувачам –тим, для кого розпочинається навчальний рік. Для них проводяться цікаві тематичні заходи. Цього року ми пропонуємо унікальний квест територією Меморіального комплексу та головною експозицією музею. Учасники отримають схему маршруту та відшукають ті «ниті історії», які під час Другої світової війни пов’язали Україну з такими країнами, як США, Канада, Японія, Велика Британія тощо.

Програма буде проводитись за принципом історичного квесту з тематичними чекпойнтами – ключовими станціями, на яких команди зустрічатимуть науковці музею. Учні розв’яжуть історичні задачі, ознайомляться із самобутньою культурою різних народів, виконають захопливі практичні завдання.

Команди, які вийдуть у фінал, візьмуть участь у розіграші ексклюзивних призів – унікальних екскурсій на оглядові майданчики «Батьківщина-мати» та всередину скульптури, сертифікатів на фотосесії із професійним фотографом, візиту на справжню телевізійну студію. На них також чекатимуть частування чаєм «толерантності», ексклюзивний кіносеанс тощо!

Участь для команд учасників безкоштовна.

Контакти організаторів:

Тел.: 067-988-86-11, Олена Денисенко – реєстрація учасників

e-mail: warmuseum.kiev@gmail.com

Адреса: вул. Лаврська, 27, м. Київ, Україна

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа