Анонс фільму «Зима у вогні / Winter On Fire: Ukraine’s Fight for Freedom» (2015)

Шановні Львів’яни і гості міста!
9 грудня 2015 року продовжуємо показ документально-історичних фільмів про визначні події історії України та стрічок, що формують історичну пам’ять українців із циклу «Історія в кадрі» в рамках реалізації спільного проекту Громадського руху «Зарваницька ініціатива», Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів “Тюрма на Лонцького”, ГО “Пліч-о-пліч заради майбутнього”, ГО “Громадська варта”, ОУН, “Громадянська позиція” та Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки.
Покази відбуваються щосереди з 15-00 до 16-00 у приміщенні ЛОУНБ (читальний зал) за адресою: м. Львів, просп. Шевченка, 13
9 грудня 2015 року пропонуємо фільм«Зима у вогні / Winter On Fire: Ukraine’s Fight for Freedom» (2015)

Жанр: документальний
Країна: США, Великобританія, Україна
Телеканал / кіностудія: Afineevsky – Tolmor Production, Campbell Grobman Films, Netflix, Passion Pictures, Pray for Ukraine Production, Rock Paper Scissors, SPN Production, UkrStream TV
Тривалість: 01:39:54
Сюжет: Фільм-хроніка показує 93-денний період зими 2013-2014, описуючи події як рух за громадянські права, що перетворюється на підтримувану мільйонами людей революцію і громадянську непокору.
До нього увійшли інтерв’ю з протестувальниками, записи з місця подій та “великомасштабний” погляд на конфлікт, заявив Netflix.
Слава Україні та її Героям!
Запрошуємо всіх бажаючих у бібліотечний кінозал.
Адміністрація

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа