Анонс: Екстренне позачергове засідання Комітету Верховної Ради з питань блокування реформ

В середу 12 квітня, о 10:00 біля готелю Київ (вул. Грушевського 26/1) пройде позачергове засідання Комітету Верховної Ради ім. Ольги Богомолець з питань блокування реформ. Засідання присвячене розгляду урядових законопроектів №6327, 6328, 6329, ключових для медичної реформи.

На засіданні Комітету пройде яскраве шоу з виконанням романсів. Прозвучить хіт парламентського танцполу «Реформ не буде» у виконанні голови Парламентського Комітету з питань блокування реформ Ольги Богомолець за підтримки екс-міністра охорони здоров’я Олега Мусія (БПП), депутатів Ігоря Шурми (Оппоблок), Тетяни Бахтеєвої (Оппоблок) а також за участі запрошеної зірки екс-прем’єр міністра Миколи Азарова.

Нагадаємо, що у Комітеті Верховної Ради з питань охорони здоров’я сформувалася коаліція з представників БПП та Оппоблоку під головуванням Ольги Богомолець (№3 в передвиборчому списку БПП), яка вже третій рік поспіль блокує будь які зміни в системі охорони здоров’я. Зокрема, завтра 12 квітня, на Комітеті планується розгляд і блокування пакету законопроектів щодо реформ у медицині.

Запрошуємо всіх небайдужих під готель Київ, щоб підтримати шановних народних депутатів та їх позицію щодо блокування реформи медицини.

Позиція активістів чітка:

Ніякої реформи в медицині робити не можна! Нехай все залишиться так, як є зараз! Комітет має як завжди продовжити ігнорувати необхідність реформ!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа