Анонс: діаспора передасть Силам ТрО бронетранспортери

FV432

11 вересня 2023 року об 11:00 відбудеться передача британських бронетранспортерів FV432 Силам ТрО ЗСУ. Машини за кошти благодійників закупив для захисників Світовий Конґрес Українців.
Запланована передача 15-ти одиниць БТР. А також – 10 відновлених для фронту вантажівок та 2-х броньованих тягачів. Передані благодійниками бронетранспортери додатково обладнають приладами нічного бачення від українського виробника, після чого вони поїдуть на фронт.
Під час заходу представники ЗМІ матимуть можливість проїхати всередині БТР, а також отримати коментарі щодо особливостей роботи та призначення техніки.

Учасники та спікери:

  • Павло́ Ґро́д, Президент Світового Конґресу Українців
  • Ігор Танцюра,  Командувач Сил територіальної оборони України, генерал-майор
  • Андрій Потічний, директор ініціативи “Unite with Ukraine” при Світовому Конґресі Українців

З міркувань безпеки, місце проведення заходу буде повідомлено в індивідуальному порядку після акредитації.

Для акредитації медіа потрібно заповнити форму за посиланням.
Прохання акредитуватись до 10.09 включно.

Контакти для звʼязку: Уляна Колодій (097) 747-12-31

Довідково: Гусеничний бронетранспортер FV432 призначений для перевезення особового складу на полі бою. Він має герметизований броньовий корпус, який забезпечує захист від куль і осколків артилерійських снарядів. Екіпаж машини складається з двох людей. Попри невеликі габарити, у бронетранспортері передбачено 10 десантних місць.

На додачу FV432 можна використовувати як: командирську машину, швидку допомогу, вантажний транспортер та машину зв’язку.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа