Анонс: демонстрація фільму «Справжні Націоналісти. Історія Нескорених з УПА – True History of the Unconquered Nationalists UPA»

Шановні Львів’яни і гості міста!

30 грудня 2015 року продовжуємо показ документально-історичних фільмів про визначні події історії України та стрічок, що формують історичну пам’ять українців із циклу «Історія в кадрі» в рамках реалізації спільного проекту Громадського руху «Зарваницька ініціатива», Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів “Тюрма на Лонцького”, ГО “Пліч-о-пліч заради майбутнього”, ГО “Громадська варта”, ОУН, “Громадянська позиція” та Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки.

Покази відбуваються щосереди з 15-00 до 16-00 у приміщенні ЛОУНБ (читальний зал) за адресою: м. Львів, просп. Шевченка, 13

30 грудня 2015 року пропонуємо фільм «Справжні Націоналісти. Історія Нескорених з УПА – True History of the Unconquered Nationalists UPA» (2014)

Жанр: документальний

Країна: Україна

Телеканал / кіностудія: ЛОДТРК

Тривалість: 00:59:03

Сюжет: Справжні Націоналісти Історія Нескорених з УПА True History of the Unconquered Nationalists UPA. Кращі фільми, які обов’язково потрібно подивитися, фільм що змінюють життя !!!!!!!!!!!!! Хай згинуть наші імена, щоб тільки жила вічно українська нація! Нашою честю й добром, нашим обов’язком є станути в ряди нових борців за силу й велич України, за славу Володимирового Тризубу. Як один Бог на небі, так одна Україна на землі!

Слава Україні та її Героям!

Запрошуємо всіх бажаючих у бібліотечний кінозал.

Адміністрація

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа